0

Vår på ingång?

Posted by traneberg on 5 april, 2013 in Allmänt |

Nu känns det som att våren är på gång. Himlen är klarblå och molnen har ingen brådska att skynda över himlen.

Balkongtider

Jag ser att grannarna har börjat plocka fram stolarna igen till balkonger och uteplatser. Skönt tycker jag!

Är inte sämre själv så har nu tagit ut solstolarna från vinterdvalan.

 

Solbad!

Jag insåg dock att jag måste ta och köpa lite träolja. Träet på stolarna har blivit lite grått och tråkigt under vintern.. men det är gärna något jag väntar så länge jag kan med. Än så länge är det ju skönare att bara sitta och njuta av solen när man kan när det är vindstilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2010-2024 Traneberg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.