0

Doften av hembakat bröd

Posted by traneberg on 3 december, 2011 in Allmänt, Mat, Shopping |

Jag har insett en av de största anledningarna till att jag väljer att åka den extra biten bort till Coop Forum istället för närbutikerna. Inte bara priset är bättre men även att kunna känna doften av nybakt bröd!

Bröd och bagerihyllorna är nog min absolut favoritplats i hela butiken. Redan när man börjar närma sig så känner man doften av nybakt bröd och det är nästan alltid olika dofter. Ibland är det en ny sats vörtlimpa, andra gånger levain eller någotannat som får det att vattnas i munnen på mig. Det är alltid spännande att se vilka nya bakelser och bröd som dom kommit med.

När jag står i butiken tänker jag alltid att det måste varit såhär det doftat i den gamla tidens butiker när man fortfarande bakade det mesta bröd själv.
Både en och två limpor slank ned i matkassarna idag innan jag kunde slita mig från brödavdelningen.

Ett tips: Använd självscanning så slipper ni köa och stressa framför kassorna.Upptäckte idag av en slump att dom faktiskt också har ett apotek precis utanför kassorna.

Idag blev det även ett besök till systembolaget. Nej, nej 🙂 ingen starksprit för mig!

Men på systembolaget har dom julmust som lagrats på bourbon fat. Ska bli spännande att smaka vid julbordet med familjen.

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2010-2024 Traneberg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.