0

Bromma blocks – en dold oas i köpcentrumvärlden?

Posted by traneberg on 25 september, 2011 in Mat, Shopping |

Bromma Blocks är ett köpcentrum som ligger nära Bromma Flygplats och således också väldigt nära Traneberg.
Med bil tar det bara några minuter även om man också kan gå om man har bra promenadskor. När tvärbanans nya spår öppnar så kommer det även att gå att ta sig till Bromma Blocks med spårvagnen.


Obs: Den verkliga sträckningen kan skilja sig något från kartan!

Nu i helgen fyller köpcentrumet ett år och under året som de funnits har de har också hunnit med att vinna titeln ”Sveriges bästa köpcentrum/galleria 2011” i retail awards.
Även om det stora klädutbudet och ”shopping” egentligen inte tilltalar mig så värst mycket har jag varit där några gånger. Både hunnit med att köpa mig ett par nya glasögon hos optikern där och blommor på mors dag. Det finns säkert grejer som tilltalar de flesta på Bromma Blocks ^^ .

De senaste gångerna jag varit där så har jag också upptäckt att deras Deli är riktigt bra.
Allt från trevlig mat och delikatesser till de restauranger som finns i gallerian. Min personliga favorit är nog den grekiska grillen Inferno Grill. Riktigt bra grekisk mat med ordentliga portioner! Jag lyckades inte äta upp hela mixtallriken som innehåller det mesta man kan vilja pröva på. Hoppas bara att dom inte tog illa upp för att man fick lämna det man inte orkade äta upp! Kände inte riktigt för att be om en doggy bag.. ;D

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2010-2024 Traneberg All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.